Kreće lagana rasprodaja igrača u Milanu?
Foto: EPA

Andre Silva seli u Arsenal?

Kreće lagana rasprodaja igrača u Milanu?

Midhat Šljivak

Ekipa Milana je u ljetnom prelaznom roku dovela veliki broj novih fudbalera.

Ipak, činjenica da je tim zapao u ruke Kineza kojeg nazivaju prevarantom donijeće vjerovatno promjene u klubu, a ne zna se šta će se na kraju desiti sa italijanskim velikanom.

Postoji velika mogućnost da određeni fudbaleri napuste klub. Hrvat Nikola Kalinić je već na izlaznim vratima, a San Siro bi mogao napustiti i Portugalac Andre Silva.

Iako je 22-godišnji napadač došao među Rossonere tek prošlog ljeta, on je dobio ponudu Arsenala o kojoj se ozbiljno razmišlja, a i Milan nema ništa protiv da ga proda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Arsene Wegner želi dodatno da osnaži ofanzivni dio ekipe. Silva mu je na vrhu liste potencijalnih pojačanja, ali će za njegove usluge morati da izdvoji više od 33 miliona funti, koliko je milanski tim platio Portu proteklog ljeta.

Silva je ove sezone postigao šest golova za Milan, a interesantno da je sve golove upisao u Evropskoj ligi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Blueboy
Ma sta ce u Arsenalu to bi bio samo korak nazad u njegovoj karijeri
2 4
Posjetilac
"Laganas rasprodaja" ... Jao naslova, baš kao kakve mahalske novine. Novinarstvo u BiH je davno izgubilo profesionalizam I ozbiljnost!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi