19

Komentari (19)

strongman
Pozvati momka ! Ima kvaliteta.Dat' mu opet šansu.Ako ništa nije maneken kao pojedini što dođu da igraju za repku tek onako reda radi ! Samo zvati one koji će da ginu i igraju srcem za našu BiH,ostatak hamelja više ne pozivati.Jer smo se nagledali do sad dosta puta takvih scenarija :)
BubTz
Dobar momak 14 reprezetativnih nastupa 7 golova solidno
BubTz
Dobar pokazatelj igrača 14 nastupa 7 golova za repku super samo ga pozvati.
Adnanos
On je momak koji dobro igra u reprezentaciji. Takvi je bilo dosta kroz historiju razni reprezentacija. Primjer Elmander i Allbäck za Svedsku sto su bili nevjerovatni. Dok nije Allbäck usao u godine Zlatan je sjedio na klupi u Svedskoj jer momak je bio dobar ali samo u reprezentaciji.
Hz rajvosa
Ahmetović je za njega Ronaldo
Adnanos
Vidi se koliko znas o momku
Hz rajvosa
Netreba se tu ništa znati vidi se sve !!!
emirsson
Ne brukaj se..
Hz rajvosa
Halo glupani ispušite mi po tuki
Mowzilla
U glavnom ga vrijedi pozvati, najmanje sto je zasluzio
BobPaisley
...ako nam je ova taraba tajno oruzje,bolje da ni ne igramo taj baraz...covjek je mrtvi panj koji inace u prosjeku zabija gol na svakoj sestoj utakmici,i to igrajuci po nizim ligama u Italiji...on ne bi dobio poziv ni od San Marina.
Medo-Brundo
Samo kukaj...samo kukaj...
Mostar
Najbolje bi bilo da ti budes tajni trener, I da Dusku das kakav savjet, jer Vidim da sì dosta iskusan... M.U.S.V.D.G Forza Velezzzz
BobPaisley
@Mostar...ne trebam mu ja davati savjete,to vec rade novinari sa ovog portala,posto je ovaj Djuric njihov prijedlog...Bajevic ga nigdje nije ni spomenuo.
Arnel925
Igra dobro ovu sezonu nema sta. Svaku tekmu u zadnje vrijeme zabije po dva komada. U boljoj je formi od dzeksona
BobPaisley
...staviti ovog balvana u istu recenicu sa jednim Dzekom moze samo neko ko nema blage veze o fudbalu...izbrisi taj komentar,ne brukaj se.
BobPaisley
@Milos1312...o formi igraca koji igra u drugoj italijanskoj ligi...sa formom Dzeke koji igra u ekipi koja se bori za plasman u LP.
Arnel925
Bob ne kaki previse majke ti, smjesan si
Mostar
Nemoj tako Dzeko hem sto igra u Romi, a velika ogromna razlika nimalo nepocijemjujem Djuricevu Salernitanu, ali serie A I Serie B ogromna razlika...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti