"Krijumčario sam drogu, uvijek sam bio lud"

Nogometaš Eintrachta priznao

"Krijumčario sam drogu, uvijek sam bio lud"

Edmir Škorić

Nogometaš je kao dijete prolazio kroz teška vremena.

Defanzivac Eintrachta iz Frankfurta Jetro Willems priznao je da se kao dijete bavio krijumčarenjem droge iz Curacaoa u Nizozemsku.

"Moji su roditelji sami pokušali transportirati drogu s otoka u Nizozemsku, ali nisu uspjeli. Tada sam ih uvjeravao da to mogu i sam. Žrtvovao sam se. Uvijek sam bio lud, ali tada nije bilo drugog izbora. Želio sam pomoći roditeljima", kazao je Willems.

"Ništa mi nije trebalo. Naredio sam roditeljima da sve daju mojoj sestri. Htio sam šutirati loptu, to je sve. Na kraju mi je nogomet spasio život", priznao je Willems u intervjuu za Chronicle Live .

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

On je ponikao u roterdamskoj Sparti, igroa zta PSV, zatim bio na posudbi u Newcastleu, a za reprezentaciju Nizozemske upisao je 22 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi