Reprezentativac Holandije odlazi u Frankfurt
Foto: EPA

Willems uskoro potpisuje ugovor

Reprezentativac Holandije odlazi u Frankfurt

Njemački bundesligaš Eintracht iz Frankfurta će uskoro predstaviti veliko pojačanje za novu sezonu.

Ekipu Nike Kovača pojačat će holandski reprezentativac Jetro Willems, koji u Frankfurt stiže iz PSV Eindhovena.

Willems je već stigao u Frankfurt i ugovor sa Eintrachtom će potpisati nakon što obavi ljekarski pregled, a njegov sada već bivši klub PSV će od prodaje zaraditi pet miliona eura.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je standardni reprezentativac Holandije za koju je odigrao 22 utakmice, igra na poziciji lijevog beka i u Frankfurtu očekuju da bude nasljednik Bastiana Oczipka koji je nedavno prešao u Schalke.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Jetro Willems je u prošlosti nastupao za Spartu iz Rotterdama iz koje je 2011. godine stigao u PSV, s kojim je osvojio dvije šampionske titule u Holandiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi