Kriza u Barceloni, još im samo treba svađa u svlačionici

Messi i Pique se posvađali?

Kriza u Barceloni, još im samo treba svađa u svlačionici

Edmir Škorić

U posljednje tri utakmice u španskoj La Ligi Barelona nije uspjela da ostvari pobjedu.

Nakon loše serije navodno su se sukobile dvije velike zvijezde na Nou Campu. Prema inostranim medijima, Lionel Messi i Gerard Pique su se posvađali.

Pique je kritikovao Argentinca da se ne pojavljuje pred medijima kada klubu ne ide dobro i da s novinarima razgovara samo kada je u Argentini, dok je Messi uzvratio tako što je rekao da njegov tim prima previše golova i odbranu je naglasio kao glavnog krivca za loše rezultate.

Sada koliko u tome ima istine, teško je reći, ali najmanje što Kataloncima sada treba jeste određena netrepljivost u svlačionici.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Katalonci sutra gostuju Tottenhamu koji je oslabljen i tražit će prekid loše serije rezultata, mada su i pored svih tih slabih partija i dalje prvi u La Ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi