Krkić se vraća u Španiju?
EPA

Nova posudba

Krkić se vraća u Španiju?

Iako se špekulisalo da bi Bojan Krkić mogao na posudbu u Partizan, do tog transfera, sudeći prema pisanju španskih medija, neće doći. 

Bivši igrač Barcelone se trenutno vodi kao igrač Stoke Cityja, međutim trener Mark Hughes na njegove usluge ne račune i dao mu je dopuštenje da do kraja prijelaznog roka nađe novi angažman

U međuvremenu Krkić se povezivao sa Partizanom i Las Palmasom, no na kraju će ipak na drugu stranu. Krkić je navodno u ovom trenutku najbliži prelasku u Deportivo Alaves koji je voljan da ga dovede na jednogodišnju posudbu uz opciju otkupa ugovora na kraju sezone. 

Alavesu u španskom prvenstvu ne ide baš najbolje. Klub trenutno nema nijedan bod i muku muči s efikasnošću, a kao idealno rješenje označen je Krkić. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Posljednju sezonu Krkić je proveo na posudbi u Mainzu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi