Kroos dao intervju za Real Madrid TV, pa ostao u šoku kada je video objavljen: "Zašto?"

Nije jasno zbog čega su to uradili

Kroos dao intervju za Real Madrid TV, pa ostao u šoku kada je video objavljen: "Zašto?"

Endin Čaušević

Njemački reprezentativac Toni Kroos dao je intervju za zvanični kanal Real Madrida pred početak sezone.

Sezona u kraljevskom klubu nastavlja se 12. juna, a igrači se punom parom spremaju već sedmicama.

Kroos je za Real Madrid TV dao intervju pred nastavak sezone, te je ostao u čudu kada je pogledao video. On je intervju dao na španskom jeziku, ali svejedno su u video stavili prevod na španskom i engleskom jeziku.

Njemačkom igraču nije bilo jasno zbog čega se u videu nalazi španski prevod jer je on pričao upravo na tom jeziku, a ubrzo se oglasio i na Twitteru zbog toga.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ante G.
Cijeli svijet ovo radi, radi gluvih ljudi... Ali neka ste napisali clanak, to je bitno. Ionako vam je svaki u ovom rangu.
10 3
m1987
Stavljaju svakom prijevod, nedavno je Vazquez imao intervju pa su mu stavili prijevod. Prvo treba provjeriti pa objaviti članak, a ne pisati svakakve gluposti...
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi