Kroos: Imamo na čemu raditi do Svjetskog prvenstva

Njemački reprezentativac nezadovoljan

Kroos: Imamo na čemu raditi do Svjetskog prvenstva

Reprezentacija Njemačke jučer je s minimalnih 1:0 poražena od Brazila u prijateljskoj utakmici odigranoj na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Ovim porazom Nijemci su prekinuli ogroman niz od 23 vezane utakmice iz kojih su izlazili nepobjeđeni, a da Panceri iz sinoćnjeg susreta mogu izvući pouke pred nastup na Mundijalu uvjeren je i Toni Kross.

Prema njegovim riječima, Njemačka i nije toliko dobra kao što svi misle.

"Pokazali smo da možda nismo tako dobri kako neki misle ili kako mi sami mislimo. Bilo je prelako igrati protiv nas. Bilo je nekoliko igrača na terenu koji je trebalo da pokažu potencijal, ali nisu to uradili. Izgubili smo previše lopti, što zbog tehničkih grešaka, što zbog toga što nismo bili spremni za duele. Imamo na čemu da radimo do početka Mundijala", kazao je Kroos.

Podsjetimo, jedini gol u meču između Njemačke i Brazila postigao je Gabriel Jesus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti