Kroos za 40 miliona eura seli u London?

Chelsea želi vezistu Reala

Kroos za 40 miliona eura seli u London?

Njemački vezni fudbaler iz redova Real Madrida Toni Kroos karijeru bi mogao nastaviti u Londonu. 

Kako prenose engleski mediji za njegove usluge je zainteresovana ekipa Chelseaja, a Roman Abramovič je navodno već spremio 40 miliona eura.

Plavci nisu zadovoljni nastupima Cesca Fabregasa ove sezone koji bi trebao biti organizator njihove igre, a idealnu zamjenu vide upravo u Nijemcu.

Kroos je kao slobodan igrač u Madrid došao nakon Svjetskog prvenstva 2014. godine i od tada je neizostavni član prve postave.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone je odigrao 17 mečeva u Primeri za Kraljevski klub. U strijelce se nije upisivao.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi