Krpić debitovao u pobjedi Tractora

Igrao 75 minuta

Krpić debitovao u pobjedi Tractora

E. Čaušević

Bh. napadač Sulejman Krpić nakon prvog dijela sezone Premijer lige BiH napustio je Slobodu i karijeru je nastavio u dresu iranskog Tractor Sazija.

Krpić je danas debitovao za svoj novi klub u meču protiv Gostaresha u okviru 23. kola iranske lige. Bh. napadač je odigrao 75 minuta u pobjedi Tractora rezultatom 2:1.

Utakmica nije dobro počela za domaći tim jer su u 33. minuti igrači Gostaresha poveli sa 0:1 kada je gol postigao Zeneyedopour. Ipak, Tractor je u finišu meča došao do preokreta.

Prvo je u 76. minuti na 1:1 izjednačio Pahlevan, da bi konačnih 2:1 u četvrtoj minuti sudijske nadoknade postavio Kiani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi