Kršić pogodio za remi TOŠK-a kod Usore

Dobar otpor domaćih

Kršić pogodio za remi TOŠK-a kod Usore

S. Mlaćo

Federalni prvoligaš TOŠK danas je remizirao u gostima kod niželigaša NK Usora.

Federalni prvoligaš TOŠK danas je remizirao u gostima kod niželigaša NK Uskora. Završilo je 1:1, a NK TOŠK je susret počeo u sastavu: Strika, Nikolić, Navrboc, Đulović, Hasanbašić, Hodžić, Škrijelj, Omanović, Nuhanović, Kadušić, Kršić.

Na samom početku po jedna prilika sa obje strane. Bekrić je pokušao kod domaćih, a Kršić kod gostiju.

Povratnik u redove prvoligaša iz Tešnja Aleksandar Kršić do kraja prvog poluvremena ipak pogađa mrežu domaćih i gosti odlaze na pauzu sa golom prednosti.

Domaći se bude u drugom poluvremenu te preko Kenana Bekrića dolaze do izjednačenja, a to je bio i konačan rezultat ovog prijateljskog meča.

TOŠK će i sutra odigrati jedan prijateljski meč, ovaj put rival će na Lukama biti Gradina iz Srebrenika.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prijateljski meč:

NK Usora - NK TOŠK 1:1

Top Komentari

Gari Garinča
Nemogu se kupiti prijateljske utakmice. I ove godine za opstanak treba odriješiti kesu.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi