Krstajić i Loew odabrali sastav za prijateljski susret: Kakva je ovo Njemačka?

Susret u Wolfsburgu

Krstajić i Loew odabrali sastav za prijateljski susret: Kakva je ovo Njemačka?

Fudbaleri Njemačke i Srbije uskoro će početi prijateljski susret u Wolfsburgu.

Bit će ovo vrlo dobra provjera za obje selekcije pred početak kvalifikacija u kojima će oba tima imati samo jedan cilj - plasman na Euro.

Obje selekcije će u nove kvalifikacije ući sa nešto izmjenjenim sastavom u odnosu na onaj koji je igrao na Mundijalu, a to se posebno odnosi na selekciju Njemačke.

Već je od ranije poznato kako je selektor Joachim Loew značajno promijenio tim te se između ostalog zahvalio legendama poput Thomasa Mullera, Matsa Hummelsa ili Jeroma Boatenga, a tu su sada neki novi klinci. To potvrđuje i večerašnji sastav.

Njemačka: Neuer, Kimmich, Klostermann, Tah, Sule, Halstenberg, Gundogan, Sane, Brandt, Havertz, Werner.

Srbija: Dmitrović, Rukavina, Bogosavac, Spajić, Milenković, Maksimović, Gačinović, Milinković-Savić, Lazović, Ljajić, Jović.

Susret počinje od 20.45 sati.

Top Komentari

mirza24
Krstajic kralj muljatora i seljakluka
2 1
rajvosa46
Podsjeca na onu Njemacku kad je samo Trochowski igrao za nju
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi