Prijović otpao, Krstajić mu brzo našao zamjenu

Pavkov dobio poziv

Prijović otpao, Krstajić mu brzo našao zamjenu

E. Škorić

Zbog povrede je sa spiska reprezentativaca Srbije otpao Aleksandar Prijović, ali selektor Mladen Krstajić je brzo pronašao zamjenu.

Poslije Nemanje Matića, Aleksandra Kolarova, Ljubomira Fejse, Aleksandra Mitrovića, Dušana Tadića i Filipa Kostića, Krstajić neće moći da računa ni na Aleksandra Prijovića.

Napadča Al Itihada propustit će duele s Njemačkom i Portugalom koji se igraju naredne sedmice.

Duel s Njemačkom je prijateljskog karaktera, dok će duel s Portugalom biti kvalifikacijski u borbi za Evropsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Krstajić je naknadni poziv uputio napadaču Crvene zvezde Milanu Pavkovu, koji se proslavio s dva gola u pobjedi Zvezde nad Liverpoolom u grupnoj fazi Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi