Krstajić bivši, Lalatović na klupi TSC Bačka Topola?
FOTO - EPA

Čeka se službena potvrda

Krstajić bivši, Lalatović na klupi TSC Bačka Topola?

A. Beganović

Mladen Krstajić, prema pisanju srbijanskih medija, nije više trener ambicioznog superligaša TSC Bačka Topola.

Iako još uvijek nema zvanične potvrde, srbijanski mediji navode da nakon sinoćnjeg sastanaka sa Upravom kluba, nekadašnji selektor Srbije nije više šef struke TSC-a.

Navodno su za raskid saradnje krivi posljednji rezultati kluba, odnosno tri poraza u posljednja četiri meča nakon kojih je TSC pao na četvrto mjesto superligaške tabele.

Iako još nema zvanične potvrde o raskidu saradnje sa Krstajićem, špekuliše se sa imenima njegovog nasljednika, a srbijanski mediji pišu da je najbliže klupi TSC Nenad Lalatović koji je nedavno dobio otkaz u Saudijskoj Arabiji.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Podsjetimo, Krstajić je na klupu TSC-a stigao u januaru, a nakon 12 odigranih kola ovaj ambiciozni superligaš nalazi se na 4. mjestu tabele sa 20 osvojenih bodova.

Partizan je na vrhu sa 34 boda, Zvezda ga prati sa pet bodova manje ali i utakmicom manje, dok je Čukarički trećeplasirani sa 22 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi