Krstajić želi vratiti Milivojevića u reprezentaciju, ovaj postavio uslov

Ne dobija poziva od SP-a

Krstajić želi vratiti Milivojevića u reprezentaciju, ovaj postavio uslov

Od povratka Luke Milivojevića u nogometnu reprezentaciju Srbije, kako stvari stoje, neće biti ništa.

Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji odnos između Milivojevića i selektora Krstajića je 'pukao'. Pale su optužbe da je ofanzivac Crystal Palacea bio u grupi igrača koji su željeli izazvati puč u svlačionici Srbije, a dužan nije ostao ni Milivojević, otvoreno kazavši kako se Krstajić i njegovi saradnici služe lažima.

Članovi NS Srbije prethodnih su sedmica boravili u Londonu s ciljem da riješe nesuglasice i da se Orlovi kvalifikacije dočekaju jači nego sada, međutim pomirenje navodno nije palo, jer je Milivojević postavio jedan uslov - javno izvinjenje za izjave plasirane o njemu.

"Hoću da igram za Srbiju ako mi se, selektore, izvinite za laži koje je vaš pomoćnik Milan Obradović iznio o meni, a kasnije ste vi rekli da je on govorio istinu", glasilo je obraćanje Milivojevića Krstajiću, što prenosi Kurir.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Pokušao je Krstajić navodno odgovoriti Milivojevića da odustane od toga, te da se zaboravi ono što se dogodilo, ali bezuspješno.

Milivojević se na popisu Srbije nije našao od Svjetskog prvenstva, ali svejedno i bez njega su Orlovi bilježili dobre rezultate i osvojili prvo mjesto u svojoj grupi u Ligi nacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi