Krstajić živčan na pressici: Vama više ni Bog ne može ugoditi
Selektor Srbije nije bio nervozan zbog rezultata, koliko zbog toga što mu se novinari konstantno miješaju u posao

Iznerviralo ga pitanje novinara

Krstajić živčan na pressici: Vama više ni Bog ne može ugoditi

Selektor Srbije Mladen Krstajić imao je prilično zanimljiv nastup za medije nakon utakmice sa Rumunijom, koja je okončana bez pobjednika (0:0).

Iako je Srbija bila mnogo bolja od Rumunije, igrala cijelo drugo poluvrijeme sa igračem više i uz to promašila i penal, na kraju je osvojila samo jedan bod.

"Danas smo odigrali slično kao protiv Crne Gore i pokazali smo da smo ekipa u stvaranju koja ima želju, volju i karakter. Dominirali smo tokom cijele utakmice, promašili penal... Igračima mogu samo čestitati, odigrati dva teška gostovanja u ovom ritmu nije lako", rekao je Krstajić, kojeg je potom naljutilo jedno pitanje novinara.

Selektora Srbije su upitali zašto ni danas nije pružio šansu napadaču Aleksandru Prijoviću, na šta je odgovorio pomalo burno.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Vama ni Bog više ne može ugoditi. Na Svjetskom prvenstvu smo rizikovali, pa ste me stavili na margine kako nemam pojma o fudbalu. To za Prijovića su neke odluke koje sam ja donio, tako će biti i ubuduće", rekao je Krstajić.

Srbija nakon četiri odigrane utakmice zauzima prvo mjesto u svojoj grupi Lige nacija sa osam bodova.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Nebitne informacije nam plasirate.
8 1
Keno
Koga boli kita za krstajica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi