Krstajiću otkaz, Srbija dobija novog selektora?
Mladen Krstajić je Srbiju preuzeo pred Svjetsko prvenstvo na kojem se Orlovi nisu pokazali. Ipak, igrali su jako dobro u Ligi nacija i ostvarili su plasman u diviziju B (Foto: EPA)

Orlove preuzima Dragan Stojković Piksi

Krstajiću otkaz, Srbija dobija novog selektora?

M. Šljivak

Mladen Krstajić dobio je otkaz na mjestu selektora Srbije, pišu srpski mediji.

Iako je pod njegovim vodstvom Srbija pružala jako dobre igre, rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije odlučilo je da smijeni Krstajića i da na njegovo mjesto postavi legendarnog Dragana Stojkovića Piksija.

Stojković je pristao na preuzimanje Orlova, a navodno se trenutno rješaaju formalnosti sa kineskim Guangzhouom, gdje je Stojković radio u proteklih nekoliko godina.

Potvrda imenovanja Stojkovića za novog selektora Srbije trebala bi stići u narednim danima.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Stojović je prethodne tri godne vodio Guangzhou R&F, a ranije je pet godina radio u japanskoj Nagoyji.

Top Komentari

Red Bull
ocigledno mesetai vode savez, menadzerski sve nesto...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi