Krstanović ispisao povijest Širokog Brijega
Foto: EPA

Prvi s dva hat-tricka

Krstanović ispisao povijest Širokog Brijega

E. Škorić

Iskusni napadač Ivan Krstanović u petak se upisaou povijest Širokog Brijega.

Krstanović je postao prvi igrač NK Široki Brijeg koji je na prvenstvenim utakmicama zabio dva hat-tricka.

Uradio je to u susretu Širokog Brijega i Radnika (5:0) u sezoni 2015/16, a potom i u petak protiv Čelika (4:0). Još osmorica igrača Širokog su zabijali hat-trickove u dresu ovog kluba.

Zanimljivo da su Domagoj Abramović i Krešimir Kordić jedini koji su u dresu Širokobriježana u prvenstvenom meču zabili po četiri pogotka. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krstanović je trenutno prvi strijelac Širokog i sigurno je da bi s njim u napadu Široki mogao biti među ozbiljnim kandidatima za titulu ove sezone.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi