Krstanović otklonio sve dileme oko budućnosti

Iskusni golgeter

Krstanović otklonio sve dileme oko budućnosti

Nekadašnji napadač Širokog Brijega Ivan Krstanović nema namjeru ići iz HNL-a.

I sa 37 godina na plećima Krstanović je trenutno najbolji strijelac Slaven Belupa, jedini je na dvocifrenom učinku, a kada je tako onda i ne čudi što su u Koprivnici odlučili da ga zadrže.

Krstanović je za Sportske novosti potvrdio da je sa Slaven Belupom dogovorio produženje saradnje i da će i naredne sezone predvoditi napad ovog hrvatskog prvoligaša.

"Dogovorili smo se, to je neupitno, još pred dva-tri mjeseca, samo još nisam potpisao. No, vjerojatno ću potpisati novi ugovor i ostati u Slavenu", izjavio je Krstanović.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Fudbaler koji je rođen u Tomislavgradu važi za jednog od najboljih napadača u historiji HNL-a. Pored Slaven Belupa, u susjedstvu je još igrao za Lokomotivu, Zagreb, Dinamo, Zadar i Rijeku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi