10

Komentari (10)

ibrahim51
Najgore je kad ovakvi tipovi nejmaju svoju zemlju. Sluzeci vojni rok 1972. zastavnik u Beogradu kaze jednom Risti iz BiH: "Ti si bre Risto glupi Bosanac."Ne rece mu Srbin, jer ije iz Srbije nego Bosanac. Tako je to isto bilo i u Hrvatskoj.Nazalost ni sada nije bolje stanje u Srbiji i Hrvatskoj za sve ove koji sebe zovu Srbima i Hrvatima a zive u BiH.Kako cu nekoga zvati majkom kada mi nije majka.Najbolje ce vrijeme pokazati u kojoj smo se drzavi rodili da je to moja drzava. I danas nigdje niko ne voli kao u rodenoj drzavi.
Samkodk
Potpuno nebitan igrac..
@dn@n
Hahha joj što laže, a pokajao se sigurno. Posle jebanja nema kajanja
MirzaBarucic
Bas je bitan ovaj anonimus.
teddy sheringham
infinity2612
Ma hebe se meni za ovog izdajnika...ne vrijedi ga ni spominjati
Rigel
koga ba boli ćošak šta misli ovaj hercegovački kamenjar.
Rigel
Šta sam ja u ovoj priči je nebitno. Bitno je da se ovdje prenosi intervju nekog nebitnog fudbalera koji ne voli zemlju u kojoj se rodio, a bitan je ko i snijeg od prošle godine. Ako nemate o čemu pisati, nemojte vala ni prenositi riječi ovih i sličnih govana.
almir
ja bih mu oduzeo svu imovinu u Bih
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.