Velkoski: Spremni smo da ostvarimo ciljeve, a zna se koji su naši ciljevi

Sarajevo krenulo s pripremama

Velkoski: Spremni smo da ostvarimo ciljeve, a zna se koji su naši ciljevi

E. Škorić

U hotelu Ibis danas su obavljeni ljekarski pregledi igrača FK Sarajevo i zvanično se kreće s pripremama za nastavak sezone.

Prozivci su prisustvovali sljedeći igrači: Dizdarević, Džafić, Kanurić, Kovačević, Šahinović, Bešić, Dupovac, Miličević, Hebibović, Hodžić, Šabanović, Islamović, Pidro, Salčin, Đokanović, Oremuš, Pejović, F. Hodžić, Mustedanagić, Sušić, Rahmanović, Varešanović, Ramić, Fanimo, Tatar, Jukić, Milanović, Velkoski, Dervišagić, Ahmetović i Handžić.

"Jesenji šampioni sa treninzima kreću već od sutra, a za četvrtak je planiran put u Ljubuški gdje je planirana i jedna prijateljska utakmica, a protivnik će biti naknadno poznat. Plan i program priprema će ovisiti o epidemiološkoj situaciji vezanoj za pandemiju koronavirusa, o čemu će javnost biti blagovremeno obavještena", navodi se u objavi bordo kluba.

Kapiten Krste Velkoski je dao izjavu i najavio početak priprema.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Konačno smo startovali nakon duge pauze i željno iščekujemo da konačno izađemo na teren. Spremat ćemo se za ono što nas očekuje u nastavku sezone i pokušat ćemo ostvariti ciljeve, a zna se koji su naši ciljevi. Svi igrači su spremni, ali očekujem da prije svega budemo zdravi i živi i danas povrede zaobiđu", rekao je Velkoski, dodavši:

"Odmorili smo se dobro, napunili baterije, iako smo imali poseban plan i program tokom ove pauze".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Edin Merlin
Sretno sampioni,zagrijte se da zveknemo konu zeljanu na sugi pa da ih zaledimo na -12 ...
9 1
nedoni46
Povedi capitano!
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi