Krste Velkoski pozitivan na korona virus: Ne putuje u Gruziju

Makedonci u problemima

Krste Velkoski pozitivan na korona virus: Ne putuje u Gruziju

A. Beganović

Rano jutros loše vijesti "potresle" su fudbalsku reprezentaciju Sjeverne Makedonije pred kojom je odlučujući susret za plasman na Evropsko prvenstvo.

Naime,Sjeverna Makedonija će u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo sutra odmjeriti snage sa Gruzijom, no selektor makedonskog nacionalnog tima neće moći računati na nekoliko fudbalera zbog pozitivnih testova na korona virus i povreda.

Među njima je i ofanzivni fudbaler Sarajeva, Krste Velkoski, koji je uz Kiru Ristovskog bio pozitivan na koronu na posljednjem testiranju uoči polaska za Gruziju.

Osim na njih dvojicu, makedonski selektor neće moći računati ni na igrača Levantea Enisa Bardija koji ima problema sa povredom kičme, dok je nejasna situacija oko Ariana Ademija koji se već duže vrijeme žali na povredu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

No, iz makedonskog liječničkog tima učinit će sve da ga osposobe za najvažniju utakmicu u historiji za makedonsku reprezentaciju.

Top Komentari

Neddim1
Pa pola Sarajeva zarazeno, a oni se prave ludi. Karma je cudo. Ebem vas usta.
12 25
Lavillenie
Poceli vijetnamski pacovi sirit zarazu
5 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi