Krstevski novo pojačanje Krupe

Stiže iz novosadskog Proletera

Krstevski novo pojačanje Krupe

Endin Čaušević

Fudbaleri Krupe vrijedno se spremaju za početak nove sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ekipa Krupe je ušla u posljednju fazu priprema za novu sezonu Premijer lige BiH, ali klub iz Krupe na Vrbasu još uvijek nije zaključio prijelazni rok. Naime, čelnici ovog kluba su doveli još jedno pojačanje i to u napadu.

Krupu je pojačao mladi makedonski napadač Strahinja Krstevski koji je stigao iz novosadskog Proletera za koji je prošle sezone odigrao 21 utakmicu, te je postigao šest golova. Ovaj 20-godišnji fudbaler je prošao omladinsku školu Vojvodine, a također je igrao za mlađe selekcije Makedonije.

Čelnici Krupe žele pojačati konkurenciju u napadu koju već čine Koljić, Zukić i Marjanović. Jasno je da je pred Krstevskim težak posao da se nametne za svoju minutažu u dresu Krupe. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi