7

Komentari (7)

magistar
Borac će do zimske pauze prići samom vrhu gdje mu je realno i mjesto. Njima treba uz Vranješa i Jovanovića, barem još jedan igrač da proradi i to je to.
milivoje
Ovakav penal a vi sutite,nek ste se protiv Zelje oglasili. Dabogda sutra pao!
starmac
Samo jos da povedete ELVISA MUJICA i procete dalje.Vrh.
velez mo
NEMOJ TAKO DRUG,BIO JE PENAL I SUDIO JE KOREKTNO,TO STO SMO MI PODBACILI U DRUGOM TO JE NEKA DRUGA PRICA
starmac
Brate ja priznam da smo podbacili ali penal nije bio nego faul.Na rezultatu 1-1cista situacija za BRANDAA on nam svira ofsajd 5 metara u cistoj situaciji.Da je to u korak razumio bi i dosta vise nepravde.To je uticalo direktno na rezultat.
velez mo
BRATE NISMO NIKAKO STAJALI DOBRO,PROMJENO JE FORMACIJU KOJU SMO IGRALI ZADNJE TRI UTAKMICE I KOJA JE PRAVO FUNKCIONISALA,IGRACI BEZ ZELJE SVE NESTO PREKO NEKE STVARI,BORAC JE SREDNJA EKIPA,IMA NEKOG I ISKUSTVA SAMO DOBRO SPORA,DA SMO IGRALI VISOKI PRESING,I VISE ZELJE SIGURNO BI I DOBILI,NA POLUVREMENU DRUGA EKIPA KATASTROFA.TREBA IGRATI BORBENO,JAKO,MUSKI I NA STRANI KAO I NA NASEM STADIONU
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.