Krunić dobija novi ugovor od Empolija
Foto: EPA

Bh. reprezentativac

Krunić dobija novi ugovor od Empolija

Bh. reprezentativac Rade Krunić (23) će i u budućnosti nositi dres Empolija, prenose italijanski mediji. 

Krunić je za vrijeme provedeno u klubu ostavio dobar utisak, a nakon što je sastanak između njegovih zastupnika i čelnika Empolija pozitivno okončan, uskoro će uslijediti produženje saradnje. 

U redove Empolija bh. fudbaler je stigao u ljeto 2015. godine iz Čačka, a ove sezone se ustalio u početnoj postavi i pruža dobre partije za tim iz Toskane. 

S druge strane, njegovom Empoliju ne cvjetaju ruže u italijanskom prvenstvu. Nakon 20 odigranih kola Empoli se nalazi na 17. mjestu i do kraja sezone će voditi borbu za opstanak sa Palermom, Crotoneom i Pescarom. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećamo, svoju karijeru Krunić je započeo u Sutjesci iz Foče. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi