Krunić i protiv Juventusa od prve minute?
EPA

Najavljuju italijanski mediji

Krunić i protiv Juventusa od prve minute?

Milanov trener Stefano Pioli sve više vjeruje našem reprezentativcu Radetu Kruniću.

Od dolaska u novu sredinu Krunić je imao dosta problema da se izbori za mjesto u timu, a nakon što je bio u startnih 11 protiv Lazija, sada bi mogao zaigrati i protiv Juventusa.

Tako barem tvrde italijanski mediji, navodeći kako se naš fudbaler pokazao u dobrom svjetlu i da mu je trener Stefano Pioli odlučio pokloniti povjerenje i u nedjelju kada Milan gostuje Staroj dami.

Kruniću će društvo u veznom redu praviti Paqueta i Bennacer, ofanzivni dio će činiti Calhanoglu, Piatek i Suso, dok su u odbrani Hernandez, Romagnoli, Duarte i Calabria. Na golu je, naravno, Donnarumma.

"Oni su najbolji tim u Seriji A i najteži mogući protivnik. Treba nam takva utakmica, jer ako pobijedimo to će za nas promijeniti mnogo toga. Nedostaje nam samopouzdanje, a veliki 'skalp' bi nas mogao vratiti na pravi put", izjavio je Krunić pred meč s Juventusom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Utakmica se, podsjetimo, igra u nedjelju s početkom u 20:45 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti