Ronaldo i De Ligt spremni za derbi u Italiji

Loše vijesti za Milan

Ronaldo i De Ligt spremni za derbi u Italiji

E. Škorić

Dvojac je imao problema, no čini se da će ipak biti spreman za okršaj s Milanom.

Juve i Milan u nedjelju od 20.45 sati igraju derbi 12. kola u Seriji A, a ujedno je to i jedna od najiščekivanijih utakmica u Evropi, bez obzira što su Rossoneri samo blijeda sjena od nekih ranijih sezona.

Stara dama se dosta mučila s protivnicima ove sezone, pa u Milanu se nadaju da nekim čudom mogu da iznenade aktuelnog prvaka, ali u prilog im ne ide činjenica da će za Juve igrati i Ronaldo i De Ligt.

Portugalac je dobio jedan udarac i ranije je napustio duel s Lokomotivom u Moskvi u srijedu, dok je De Ligt propustio ovo gostovanje u Ligi prvaka zbog povrede.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako sada stvari stoje, obojica će biti na raspolaganju Mauriziju Sarriju za duel s Milanom u kojem Juve želi da zadrži prvo mjesto.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi