Šveđaninu je nešto zasmetalo: Ibrahimović i Krunić se raspravljali nakon meča

Italijani pišu da su pričali na bosanskom jeziku

Šveđaninu je nešto zasmetalo: Ibrahimović i Krunić se raspravljali nakon meča

Endin Čaušević

Fudbaleri Milana u subotu su slavili u velikom derbiju protiv Intera (2:1), a meč je obilježio nevjerovatni Zlatan Ibrahimović.

Švedski napadač je pokazao da još uvijek nije za penzije iako ima već 39 godina. Ibra je odigrao sjajnu utakmicu i zabio je dva gola, te tako srušio svoj nekadašnji klub.

Zanimljivo je bilo i nakon utakmice kada su igrači Milana slavili pobjedu, a u centru pažnje našli su se bh. reprezentativac Rade Krunić i Ibrahimović. Krunić je u drugom dijelu ušao s klupe, a na kraju je imao malih nesuglasica s Ibrom.

Na videu se jasno vidi da je Ibrahimović prigovorio nešto bh. fudbaleru, a Kruniću se to nije svidjelo i dosta zanimljivo je reagovao. I italijanski mediji su pisali o ovom detalju i nije im jasno šta su Ibra i Krunić pričali jer su naveli da su to uradili na bosanskom jeziku iako se na videu ne može jasno čuti o čemu pričaju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Izabrao si Bosnu zato sto te Srbija nije htijela a Kruna njemu ti si izabrao Svedsku zato sto te Bosna nije htijela
1 15
VictoriasFikret
Ibrahimović: "Padni dole, padni dole." Krunić: "Hteo sam da padnem, hteo sam da padnem."
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti