Krunić ide iz Milana, a zna se i gdje?
EPA

Reprezentativcu BiH ne manjka ponuda

Krunić ide iz Milana, a zna se i gdje?

Rade Krunić sve je bliže odlasku iz Milana.

Fudbalski reprezentativac BiH je na "San Siro" došao ljetos iz Empolija za osam miliona eura, no godinu dana kasnije mogao bi napustiti Grad mode.

U dosadašnjem dijelu šampionata Krunić je odigrao tek 11 utakmica, a za ukupno 605 minuta provedenih na terenu nije uspio da se nametne za značajniju ulogu i transfer je izvjestan.

Krunić ne mora brinuti za nastavak karijere, jer već sada se nekoliko klubove iz Serie A interesuje za njegove usluge, a posljednji u nizu koji mu pruža ruku spasa je Torino.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mediji u Italiji pišu se za Krunićev dolazak zalaže novi sportski direktor Davide Vagnati.

Ofanzivac je želja Torina bio i prije nego što je prešao u Milano. Da li će ga Bikovi uspjeti da dovedu iz drugog pokušaja, ostaje da se vidi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi