Milan je obustavio pregovore s Donnarummom, čeka se Raiola

Za sada bez dogovora

Milan je obustavio pregovore s Donnarummom, čeka se Raiola

E. Škorić

AC Milan i Gianluligi Donnarumma obustavit će pregovore oko novog ugovora.

Još uvijek je otvoreno pitanje budućnosti mladog italijanskog golmana, a prema pisanju novinara Gianluca Di Marzija, Rossoneri su obustavili pregovore s 21-godišnjim čuvarom mreže.

Izvor tvrdi da Milan neće nastaviti pregovore sve dok nogometni agent Mino Raiola, koji zastupa interese Donnarumma, lično ne stigne u Italiju.

Uprkos tome, vodstvo Rossonera računa na golmana koji obećava i nada se da će potpisati novi sporazum u naredna tri do četiri mjeseca, mada se u međuvremenu pojavila informacija da je klub pronašao zamjenu za Donnarummu i to u srbijanskom golmanu Predragu Rajkoviću, koji sada brani u Francuskoj za Reims.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, navijači i svi na San Siru radije žele da Donnarumma ostaje, no ostaje da se vidi je li Milan spreman udovoljiti njegovim sve većim zahtjevima.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi