Odakle Siniša Mihajlović crpi toliku energiju?

Večeras na klupi Bologne

Odakle Siniša Mihajlović crpi toliku energiju?

E. Škorić

Kako je najavio kum Siniše Mihajlovića, Miroslav Tanjga, on će večeras sjediti na klupi Bologne.

Bologna dočekuje Milan, a Mihajlović je odlučan da sjedne na klupu svoje ekipe protiv još jednog svog bivšeg kluba.

"Ako ne bude nekih problema u posljednjem trenutku, Mihajlović će biti na klupi", rekao je Tanjga italijanskim medijima.

Milanu je ovaj meč značajan, ali i Bologni, koja je nedavno pobijedila i Napoli u gostima i sasvim sigurno ima svoju računicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Unatoč činjenici da se bori s leukemijom, Mihajlović je veliki borac i ne odustaje od nogometa, a čak i kada nije na klupi, iz bolničke postelje gleda utakmice Bologne i proživljava svaki sekund utakmice sa svojim igračima.

Susret Bologne i Milana na programu je večeras od 20:45, a OVDJE možete da se okladite na meč i eventualno pogledate kvote.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

free_shooter
Hahahah koja bolest .... u svemu daj da reklamiramo kladionice .... “Susret Bologne i Milana na programu je večeras od 20:45, a OVDJE možete da se okladite na meč i eventualno pogledate kvote.”
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi