Krunić: Pobjeda Finske nam ne ide na ruku, ali šta da se radi

Veznjak nakon trijumfa protiv Lihtenštajna

Krunić: Pobjeda Finske nam ne ide na ruku, ali šta da se radi

A. Čaušević

Bosna i Hercegovina se trijumfom nad Lihtenštajnom vratila na pobjednički kolosijek u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Na Bilinom polju je bilo 5:0, a u izjavi poslije utakmice Rade Krunić je kazao da je u ovom trenutku najbitnija pobjeda.

"U prvom poluvremenu smo imali poteškoća, dobro su se branili, nije bilo lako probiti, najbitnije da smo pobijedili i da dignemo samopouzdanje."

"Svjesni smo da možemo mnogo bolje, da ovo nije nivo naše reprezentacije, možda smo nesvjesno podcijenili protivnika, nadam se pobjedi u Armeniji i da ćemo uspjeti obradovati naše navijače."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Prokomentarisao je pobjede Italije i Finske nad Armenijom odnosno Grčkom.

"Bitni su i ostali rezultati jer od njih na kraju i zavisimo, pobjeda Finske nam ne ide na ruku, ali šta da se radi, moramo pobijeđivati i nadati se kiksu ostalih", kazao je fudbaler Milana.

Top Komentari

Fce
Bravoo momcino so smart
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi