Pjanić: Nismo bili na nivou kao nekad, bit ćemo bolji u nedjelju

Zvijezda Juventusa nakon meča

Pjanić: Nismo bili na nivou kao nekad, bit ćemo bolji u nedjelju

Zvijezda reprezentacije BiH Miralem Pjanić nije bio pretjerano zadovoljan nakon Lihtenštajna iako je naš tim pobijedio sa visokih 5:0. 

Pjanić kaže da večeras nismo bili na nivou kao nekad.

"Teška utakmica. Ma, nije teška, presporo smo igrali. Zadnji pas je falio, nismo išli mnogo prema golu. Mogli smo u prvom dijelu dati još koji gol, ali malo smo se i čuvali za nedjelju", kazao je Pjanić i dodao:

"Kad je 1:0 uvijek je otvoreno, mogli su nam dati gol. Nije se to trebalo desiti, ali u fudbalu nikad ne znaš. Ako ne vodiš da ili tri razlike, nikad ne znaš. Nije danas bilo baš na nivou kako smo nekad igrali, sigurno da u nejdlju moramo biti bolji".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Neće biti lako protiv Armenije. Moramo dobiti ako želimo ostati u trci za EURO jer samo pobjede s broje".

Top Komentari

Mostar
Nadamo se pjanke budete li se zajebavali ko manekeni. Neginu vam batine
0 7
F_C_Bracelona_
Samo što izađe 4 gola padoše.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi