Krunić ponovo obuo kopačke: U 40. godini našao klub
U igračkoj karijeri Krunić je nosio dresove brojnih klubova, između ostalog, Olimpije, Volyna, Tom Tomska, Moskve, Dinamo Bryanska, Borca... (Foto: SportSport.ba)

Ikona se vratila

Krunić ponovo obuo kopačke: U 40. godini našao klub

Nekadašnji reprezentativac BiH Branislav Krunić i u 40. godini aktivno igra nogomet.

Nakon što je nedavno okončao trenersku avanturu na klupi Krupe, Krunić je odlučio ponovo obući kopačke i zaigrati u 1. ligi Republike Srpske za Željezničar Sport Team.

Da u njegovim nogama ima još magije moglo se vidjeti u minulom kolu protiv Tekstilca. U igru je Krunić ušao sredinom drugog poluvremena, pri rezultatu 1:1, a dirigirajući veznom redom na kraju je doprinio tome da njegov Željezničar postigne u finišu čak tri pogotka i slavi uvjerljiv trijumf. Nekoliko Krunićevih poteza je bilo za udžbenike, pa su se mogle čuti i šale poput onih da je kao vino - što stariji, to bolji...

Krunić je za Željezničar Sport Team igrao i prije nego što je ljetos preuzeo Krupu, međutim u ovom klubu je, što se kaže, od danas do sutra, pošto je trenerski posao ipak ono što mu je prioritetno.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ponuda već sada ima, ponajviše iz naše zemlje, no cilj mu je inostranstvo gdje je svojevremeno igrao s mnogo uspjeha. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi