Krunić pred životnom odlukom, a vrijeme ističe!

Čeka se odgovor

Krunić pred životnom odlukom, a vrijeme ističe!

A. Čaušević

Rade Krunić iza sebe nema sezonu kakvu je očekivao, ali i dalje je bh. veznjak na cijeni i na stolu ima niz ponuda kako iz Italije tako i iz inostranstva.

Već je jasno da Stefano Pioli ne računa na Fočaka te da u Milanu traže način kako da bh. reprezentativaca pošalju u neki drugi klub.

Krunić se nalazi pred životnom odlukom, a zainteresovani klubovi žele da dobiju odgovor. Silno ga želi Freiburg, baš kao i Torino, a od jutros su zainteresovana i dva nova kluba.

Naime, kako Tuttosport piše u svojim redovima bi ga rado vidjeli Sampdorija Claudija Ranierija te Benevento kojeg sa klupe vodi Pippo Inzaghi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za Milan je najbolja ponuda Freiburga, Nijemci su spremili osam miliona eura, ali pitanje da li je Krunić spreman da napusti Apenine gdje stigao još prije šest godina.

Krunić je u prvom dijelu prošle sezone igrao koliko-toliko, zimus je povrijedio stopalo, ali je nastavak sezone dočekao spreman pa je priliku uglavnom dobijao s klupe. Upisao je ukupno 18 nastupa.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
Ako je pametan otiće u Fraiburg :)
10 0
Kadic2222
Solidan igrač. Bundesliga je dobar izbor,ali bi mu prioritet trebala biti garancija za minutažu.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi