Krunić se oglasio poslije razočarenja: Sramota nas je, krivicu tražimo u nama

Težak posao će imati u revanšu.

Krunić se oglasio poslije razočarenja: Sramota nas je, krivicu tražimo u nama

S. Mlaćo

Neće po lijepom, čak naprotiv, pamtiti debi na klupi Radničkog iz Niša nekadašnji trener Željezničara Simo Krunić.

Radnički je u Evropi poražen od Flore u Talinu 2:0.

Srbijanski tim tako je razočarao svoje navijače, a Simo Krunić je priznao razočarenje.

"Jako teško nam je pao poraz. Bilo je izjednačeno do 73. minuta. Poslije primljenog prvog gola pokušali smo da se vratimo, ali nismo uspjeli i primili smo još jedan. Flora je u ovom trenutku spremnija, a mi smo dosta konfuzno djelovali u finišu. Verujte da nas je sramota zbog ovog poraza", kazao je Krunić.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Krivca ne traži u drugima.

"Pred našom publikom ćemo sigurno igrati bolje i pokušaćemo na sve načine da okrenemo ovaj rezultat. Ovo nam je prva zvanična utakmica, presudio je prekid u 73. minuti, prije toga nije se vidjela razlika. Tražimo krivicu u nama, sami smo krivi za poraz", dodao je Krunić koji je na klupi Radničkog naslijedio Nenada Lalatovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi