Krunić: Želimo se revanširati Čeliku jer smo igrali tu jednu godinu u Prvoj ligi

Trener FK Borac pred duel sa Zeničanima

Krunić: Želimo se revanširati Čeliku jer smo igrali tu jednu godinu u Prvoj ligi

Fudbaleri Borca u nedjelju na Gradskom stadionu u Banjaluci dočekuju Čelik u okviru sedmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Danas je povodom ovog meča održana zvanična press konferencija FK Borac na kojoj je govorio trener Branislav Krunić.

"Tradicija nije slučajna, mislim da ćemo je nastaviti", osvrnuo se Krunić na činjenicu da je njegov tim uspješniji u međusobnim duelima sa Zeničanima, pa nastavio:

"Svaka utakmica nam je bitna i idemo na pobjedu. Želimo se revanširati Čeliku što smo igrali tu jednu godinu u Prvoj ligi, iako to nismo zaslužili i iako tim iz Zenice nije direktan krivac za to. Iza nas je težak meč koji smo izgubili nerealno visokim rezultatom i nadam se da ćemo ovaj put rezultatski bolje proći."

Na press konferenciji se novinarima kratko obratio i veznjak Marko Mirić.

"Sigurno da nas očekuje težak meč, protiv nezgodnog rivala koji je većinu bodova uzeo na strani. Želimo da se iskupimo za poraz u Mostaru. Skupićemo se i dati sve od sebe da tri boda ostanu u Banjaluci", poručio je Mirić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, trener Krunić protiv Čelika neće moći računati na Bosančića dok su Janičič i Dujaković pod upitnikom.

Utakmica Borac - Čelik igra se u nedjelju od 20:00 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Honduras
јој Крунићу почео си веће глупости ваљати од Војводића
6 0
franjo25z
Pita Djaic za pare....picke jede uplatite ljudima
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti