Krunić želja turskih velikana

Galata i Trabzon žele Krunića

Krunić želja turskih velikana

Midhat Šljivak

Sjajni veznjak Empolija Rade Krunić (23) karijeru bi ipak mogao nastaviti van Italije.

Reprezentativac  Bosne i Hercegovine iza sebe ima odličnu sezonu u Empoliju, ali je bio rijetka svijetla tačka u ovom timu, koji je na kraju ispao iz društva najboljih.

Ispadanje iz Serije A znači i odlazak najboljih igrača, a čovjek koji se najviše traži je bh. reprezentativac.

Krunić već ima dvije ponude iz Italije. Žele ga Verona i Cagliari s kojima je već počeo pregovore, ali su se sada u igru za njegovo dovođenje uključili i turski velikani, Galatasaray i Trabzonspor.

Istanbulski klub nešto je konkretniji u pokušaju dovođenja bh. veznjaka. Spremili su ponudu od milion i po eura, ali teško da će Empoli prihvatiti ovu sumu za svog ponajboljeg fudbalera.

Interes Trabzonspora je još uvijek po strani. Čekaju rasplet situacije u pregovorima s ostalim ekipama, ali su agentu našeg fudbalera jasno pokazali da su zainteresovani za dovođenje Radeta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Krunića ugovor s Empolijem veže do ljeta naredne godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi