14

Komentari (14)

antikomunist
A sudija? Pa Petrović iz BanjaLuke. Kažu da je bio izašao na centar sa Borčevim šalom oko vrata pa mu pomoćnik reko da ga je zaboravio skinuti prije nego je počeo puhati u pišću:)
Salt_boy075
Imam osjecaj da bi liga bila regularna samo kad bi Sarajevo i Zeljo bio uvijek medju prve dvije ekipe svake godine npr kao zvezda i partizan.Tada bi sve bilo sjajno i bajno..Pa unazad 15 godina je tako bilo u pm..Ne branim Borac al rade sve isto kao gospoda iz Sarajeva!!
pjanke.sa
idi umij se bolan sta pricas gluposti.
delta
Potpuno si u pravu ama bas potpuno!
antikomunist
vidi tuzlanske napolitanke.
Baboisback
user1665931807
Padom Dodika, slabljenjem istog, pada i Vico, tj slabi njegov utjecaj, što znači da Borac od sljedeće sezone se vraća u svoju realnost, sredina tabele, za koju godinu i ispadaju, tako završe ekipe koje su uz pomoć sudija igrale Evropu, osvajali titulu itd.
antikomunist
Valja dočekat jer koliko vidim prasac se sprema na rat jer hoće da primjeni isti scenario kao tata mu Putin. Neće li ga neko roknut, familiju mu jebbem kompletnu
pjanke.sa
Iz vasih usta u bozije usi djeco moja
Klicko
Aj borac jel tako tebra @Mostarac94
pjanke.sa
Zasto je Borac igrao danas a svi ostali sutra?? Neka neko objasni zasto ce oni imati dan vise odmora do vikenda?
semaa
jer im se moze, kao i da im Petrovic veliki navijac Borca sudi..opusteno, tako ce biti narednih 6 godina
delta
Kulašin daleko najbolji,slican tip igraca poput Edina Višće....jos slabo i lopti dobija
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.