Krupa do vrha napunila Goricu

Ilić zadovoljan

Krupa do vrha napunila Goricu

S. Mlaćo
Jesenji prvak Prve lige RS ekipa Krupe savladala je Goricu iz Šipova sa čak 8:0

Krupa je dominirala od prve do zadnje minute i na kraju slavila ubjedljivu pobjedu.

Strijelci su bili čak četiri puta Rozić, dva puta Mrzić, te po jednom Rudan i Krneta.

"Zahvaljujemo se Gorici što su se odazvali našem pozivu, jer igrali su sa jačim rivalom kad im nije vrijeme, jer su kasnije počeli pripreme od nas. Moram biti zadovoljan, i trkački, ali i taktički za ovaj dio priprema, kada fizika dominira", stakao je šef stručnog štaba Krupe Vladimir Ilić.

FK Krupa – FK Gorica Šipovo 8:0

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

FK Krupa: Milošević, Vukčević, Vidović, Raković, Bubić, Mitrović, L. Babić, Hadžić, Penić, Mrzić, Beuk. Još su igrali: Bilić, Đekić, N. Babić, Banović, Tvrdišić, Tahrić, Rudan, Nikodinović, Rosić, Krneta, Blažević.

FK Gorica: Kalaba, Anđelić, Sivonjić, Mitrović, Jović, Sakan, Lačić, Pastir, Husić, Bogosavljević, Malinović. Još su igrali: Nikolić, Jakšić, Dragojević, Mandić, Tomić, Mešić, Lacić, Stanić, Malkić, Šobić, Gragovac.

Top Komentari

HUNTER
Napunila Goricu Dodik? Puni se Gorica, puni...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi