Krupa dočekuje Mladost u derbiju kola

Prva liga RS

Krupa dočekuje Mladost u derbiju kola

U subotu je na programu drugo kolo play-offa, odnosno play-outa Prve lige RS.

Derbi kola u Banjaluci odigraće Krupa i ekipa Mladosti. Izabranici Slobodana Starčevića su u prošlom meču na svom terenu odigrali neriješeno sa Borcem iz Šamca (1:1), tako da sada imaju bod zaostatka u odnosu na prvoplasirani tim iz Velike Obarske. 

Sa druge strane gosti u ovaj duel ulaze nakon trijumfa na domaćem terenu protiv sastava Kozare (4:0).

Borac iz Šamca dočekaće ekipu Zvijezde 09, dok će Kozara pokušati doći do prvih bodova u play-offu protiv trećeplasiranog Tekstilca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Kada je u pitanju Liga za opstanak, posljednjeplasirana Vlasenica će kod kuće snage odmjereti sa Sutjeskom iz Foče, a u preostala dva susreta sasataju se Drina HE - Leotar i Sloboda Mrkonjić Grad - Sloboda Novi Grad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi