Borac odnio bod iz Krupe

Utakmica play-offa Prve lige RS

Borac odnio bod iz Krupe

Fudbaleri Krupe i Borca iz Šamca odigrali su danas u Banjaluci neriješeno (1:1), na startu play-offa Prve lige RS. Iako su tokom cijelog meča imali terensku inicijativu, izabranici Slobodana Starčevića nisu uspjeli doći do nova tri boda.

Prvu ozbiljniju šansu na utakmici bilježimo u 11. minutu. Ljubenović je bio usamljen ispred gola gostiju, ali je njegov šut zaustavio golman Smajić. U 18. minutu Krupa je mogla doći do vodstva, ali je na centaršut Milanovića Cvijanović bio neprecizan te je njegov šut glavom završio za malo pored gola. Domaćin je u nastavku imao još nekoliko prilika, međutim, na poluvrijeme se otišlo pri rezultatu 0:0.

U drugih 45 minuta Slobodan Starčević je napravio tri izmjene. U igru su ušli Dujaković, Mirković i Gavrić koji su unijeli dosta živosti u igru Krupe. To se ispostavilo kao pravi potez te je banjalučki tim svoju nadmoć krunisao u 73. minutu kada je Ljubenović doveo Krupu u vodstvo nakon sjajnog proigravanja Milanovića.

Redale su se šansa za šansom, domaćin je pritiskao sa svih strana, ali ipak fudbaleri Krupe nisu uspjeli doći do drugog pogotka. Kazna za propuštene prilike stigla je u 87. minutu kada je Arsić iskoristio sjajan ubačaj sa desne strane te glavom matirao golmana Kutića.

U nadoknadi vremena, domaćin je ipak mogao doći do tri boda. Međutim, Malinović se nije najbolje snašao u petercu gostiju, tako da je propala još jedna stopostotna šansa.

Prva liga RS, Liga za prvaka, 1. kolo:

Krupa - Borac 1:1

KRUPA: Kutić, Stjepanović, Damjanović, Vuković, Ljubenović, Mazalica, Vukotić, Cvijanović, Malinović, Mijić, Milanović. Još su igrali Dujaković, Mirković i Gavrić.

BORAC: Smajić, Dujmušić, Đurić, Hasanović, Galešić, Šuka, Bogdan, Arsić, Maksimović, Mijatović, Mujčić. Još su igrali Paležnica, Mirić i Maksimović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi