Krupa remizirala protiv Borca iz Šamca

Starčević: Žal za propuštenim šansama

Banjalučka Krupa remizirala je na svom terenu protiv ekipe Borca iz Šamca (1:1), u prvoj utakmici play-offa.

Prvoplasirana ekipa Prve lige RS imala je i više od igre, ali su neiskorištene prilike skupo koštale izabranike Slobodana Starčevića. 

"Mislim da smo danas pružili mnogo više i da smo trebali da pobijedimo. Na kraju smo platili danak neiskustvu jer smo imali nekoliko idealnih prilika koje smo olako propustili. Ipak, idemo iz utakmice u utakmicu. Već u narednom kolu dočekujemo glavnog konkurenta, ekipu Mladosti iz Obarske, i nadam se da ćemo popraviti realizaciju i da ćemo nastaviti sa dobrim igrama. Očekujem bolji rezultat narednog vikenda i vjerujem da ćemo imati dosta razloga za slavlje", izjavio je na konferenciji za novinare Slobodan Starčević, trener Krupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi