Krupa dovela bivšeg fudbalera Zrinjskog
Foto: FK Krupa/facebook

Cilj je Premijer liga BiH

Krupa dovela bivšeg fudbalera Zrinjskog

Nekada veliki talenat bh. fudbala Miloš Aćimović potpisao je za Krupu.

Kao 17-godišnjak Aćimović je iz Leotara došao u Zrinjski, očekivalo se da će s vremenom biti sve bolji i bolji, ali u međuvremenu njegova karijera nije išla uzlaznom putanjom.

Tek deset nastupa u dresu s lentom nije zadovoljilo Aćimovićeve ambicije koji je odlučio u međuvremenu da pokuša oživjeti karijeru, a priliku za to je dobio u Krupi, trenutno prvoplasiranom timu 1. lige RS.

Da je saradnja dogovorena potvrdila je i Krupa putem svoje zvanične stranice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Prije nego što je ugovor potpisan, Aćimović je nastupio za Krupu u prijateljskoj utakmici s Metallegheom i, očito, pokazao da može biti pojačanje u borbi za povratak u elitni rang bh. fudbala.

Aćimović je, podsjetimo, prošao sve omladinske selekcije reprezentacije BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi