Krupa ubjedljiva u generalci, tokom cijele sezone oslanjat će se na mlade igrače

Slavili protiv Progresa rezultatom 5:1

Krupa ubjedljiva u generalci, tokom cijele sezone oslanjat će se na mlade igrače

A. Beganović

Ovog vikenda počinje nova fudbalska sezona u Prvoj ligi Republike Srpske.

Na otvaranju nove sezone nekoliko je zanimljivih duela, a svakako da se izdvaja onaj između Borca iz Kozarske Dubice i nekadašnjeg premijerligaša Krupe.

Krupa u novu sezonu ulazi da potpuno promijenjenim timom, a domaći kadar i mlađi igrači činit će okosnicu tima kojeg s klupe predvodi najmlađi stručnjak Vladimir Ilić.

Krupa je juče odigrala i "generalku" uoči početka nove sezone, a protivnik im je bio član Druge lige RS, Progres iz Kneževa.

Raspoloženi za igru bili su izabranici Vladimira Ilića i na kraju su upisali ubjedljiv trijumf 5:1. Strijelci za Krupu bili su Eskić, Mitrović, Nikodinović, Đekić i Nišić, a za SportSport.ba je Ilić nakon susreta istakao:

"Iza nas je šest sedmica rada. Počeli smo od nule, doveli smo 20-ak novih igrača. Uspjeli smo kompletirati ekipu prije početka prvenstva. Možda još jedno mjesto da je ostalo".

Šef struke Krupe još jednom je potvrdio da će se klub u budućnosti oslanjati na mlade igrače.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Oslanjat ćemo se na mlade igrače tokom cijele sezone, vjerovatno i više u drugom dijelu kada će određeni broj juniora biti prekomandovan u prvu ekipu. To je neki način kako će klub funkcionisati u budućnosti", ističe Ilić i dodaje:

"Pripreme smo odradili na jednom profesionalnom nivou. Odigrali smo nekoliko prijateljskih utakmica, uspjeli smo iskristalisati ekipu. Dobra stvar je da su nam iz kluba omogućili najbolje uslove za rad tako da sa optimizmom dočekujemo početak prvenstva".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti