Krupa i ČSK Pivara bez pobjednika

Remi u Novom Sadu

Krupa i ČSK Pivara bez pobjednika

Fudbaleri Krupe odigrali su neriješeno sa ekipom ČSK Pivare (2:2) u drugoj pripremnoj utakmici u Novom Sadu.

Meč je odigran na stadionu FK Veternik pred oko 100 gledalaca.

Početak utakmice u potpunosti je pripao banjalučkom timu. Već u 12. minutu bilježimo veliku šansu za Krupu, Ljubenović se našao oči u oči sa golmanom Tankosićem, ali je bio neprecizan. Nakon samo nekoliko trenutaka dosuđen je penal za Banjalučane, međutim, Milanović je slabo šutirao i tako propustio priliku da dovede svoj tim u vodstvo.

Imali su i fudbaleri ČSK Pivare svojih trenutaka u prvom poluvremenu, a treba izdvojiti pokušaj Vukasovića sa nekih 20-ak metara, nakon čega je uslijedila sjajna reakcija Kutića.

U 40. minutu viđen je prvi gol na meču. Ponovo je igrač Krupe nepropisno zaustavljen u protivničkom šesnaestercu, ali ovaj put Koljić je bio siguran i tako donio svojoj ekipi prednost pred odlazak na odmor.

Ipak, radost nije dugo trajala. Igrao se treći minut nastavka kada je Mijailović iskoristio smušenost u odbrani Krupe i sa gotovo pola terena lobovao Kutića za izjednačenje u meču.

Uslijedila je terenska inicijativa Banjalučana, koja je krunisana sjajnim pogotkom Stojanova. Napadač Krupe nanizao je nekoliko protivničkih igrača, te u maniru velikih majstora smjestio loptu u nebranjeni dio mreže.

Ekipa iz Čelareva mogla je da dođe do izjednačenja u 64. minutu. Ilić je bio u izglednoj prilici, ali je njegov šut sa nekih 10 metara završio iznad gola.

Do kraja meča Krupa je kontrolisala igru, ali ipak nije uspjela da sačuva prednost. Tri minuta prije zadnjeg sudijskog zvižduka Vukasović bježi odbrani Banjalučana, a potom prisebno reaguje i postavlja konačnih 2:2.

FK Krupa: Kutić, Mijić, Vuković, Vukotić, Damjanović, Lolić, Malinović, Milanović, Koljić, Dujaković, Ljubenović

Igrali su još: Ilić M., Tučić, Maksimović, Marković, Stjepanović, Dojčinović, Cvijanović, Đukarić, Stojanov, Gavrić, Ilić V., Mazalica, Šamara

ČSK Pivara: Tankosić, Džikić, Mudreša, Mijailović, Kremenović, Kerkez, Stepanov, Žakula, Ilić P., Ilić G., Vukasović

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Igrali su još: Božović, Jovanić, Tanasić, Gazivoda, Matić, Krstanović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi