Krupa na Zlatiboru uspješnija od Iskre

Treća provjera za prvoligaša iz RS-a

Krupa na Zlatiboru uspješnija od Iskre

Fudbaleri Krupe vrijedno se spremaju za narednu sezonu u 1. ligi RS.

Krupa se namjerava ekspresno vratiti u elitni rang i već se pojačala svoje redove, a pripreme za nadolazeće izazove ekipa Zorana Marića odrađuje na Zlatiboru.

Jučer je Krupa odigrala na Zlatiboru i prvu pripremnu utakmicu. Tim iz kanjona Vrbasa odmjerio je snage sa Iskrom iz Danilovgrada i na kraju slavio rezultatom 2:0, a golove su postigli Nikola Mandić i Lazar Nikolić.

Prije polaska na Zlatibor, Krupa je, podsjetimo ostvarila pobjede u pripremnim utakmicama protiv Metallegheom (1:0) i Jedinstvom iz Bihaća (4:0).

Narednu provjeru igrači Krupe imat će u subotu kada igraju protiv OFK Grbalj.

Prijateljska utakmica:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

FK Krupa: Kolak, Nikolić S., Savić, Maksimović, Raković, Dujaković, Miketek, Bilal, Golubović, Modić M., Mandić. Još su igrali: Puzigaća, Makitan, Dekić, Palić, Šipovac, Glamočić, Džafo, Nikoli L., Lukić

FK Iskra Danilovgrad: Blažić, Obradović, Pejović, Lakić, Perović, Šahman, Borečić, Vukotić, Đurišić, Mandić, Milić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije