Krupa nakon sjajnog drugog dijela bolja od FK Alfa Modriča

Prijateljski susret

Krupa nakon sjajnog drugog dijela bolja od FK Alfa Modriča

Fudbaleri Krupe su danas, u okviru prirpema za nastavak sezone Premijer lige BiH, odigrali prijateljski susret sa FK Alfa Modriča i slavili pobjedu rezultatom 3:1.

Prva je do vodstva, međutim, došla ekipa iz Modriče i to preko Šuke u 35. minuti. Vodstvom FK Alfa se otišlo na odmor, da bi u drugih 45 minuta Krupa došla do potpunog preokreta.

U 62. minuti je Fajić nakon centaršuta Marjanovića pogodio za 1:1, da bi Krupu u prednost od 2:1 doveo asistent kod prvog gola, Marjanović, u 75. minuti.

Konačnih 3:1 je postavio Maksimović u 78. minuti susreta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krupa: Kutić, Šamara, Makitan, Mirosavljević, Vučkić, Glamočić, Gvozdenović, Savić, Banović, Ševarika, Dabić. Još su igrali: Fejzić, Vukotić, Aleksić, Fajić, Maksimović, Galešić, Dujaković, Marjanović.

Alfa Modriča: Tripić, Lazareski, Prljeta, Kojić, Lukić, Damjanović, Ilić, Tadić, Zlatković, Prljeta, Šuka. Još su igrali: Ristić, Maslić, Dudić, Trifković, Kostadinović, Pejić, Purić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi