Promijenili tim iz temelja, a ne znaju za poraz: Krupa jedina sa maksimalnim učinkom

Prva liga RS

Promijenili tim iz temelja, a ne znaju za poraz: Krupa jedina sa maksimalnim učinkom

A. Beganović

Kompletirano je 3. kolo Prve lige Republike Srpske nakon kojeg se Krupa osamila na čelu tabele sa maksimalnih devet bodova.

Izabranici Vladimira Ilića nastavili su sa dobrim igrama. Danas su na gostovanju kod Budućnosti slavili sa ubjedljivih 4:1, a zanimljivo je da su svi golovi postignuti u drugom poluvremenu.

Krupa je do prednosti stigla na otvaranju drugog poluvremena, tačnije u 48. minuti kada je mrežu domaćeg tima pogodio Ljubiša Nikodinović. Samo dva minuta kasnije na semaforu je stajalo 0:2. Ovaj put pogodak je postigao Miloš Perović, a u 65. minuti isti igrač pogađa za 0:3. Igrala se 67. minuta kada je Miodrag Rudan postigao četrti pogodak za Krupu, a za konačnih 1:4 sa bijele tačke u 83. minuti je pogodio Vlado Ivanović.

Željezničar Sport Team i do ovog kola sa stopostotnim učinkom Zvijezda 09 su u Banjoj Luci podijelili bodove. Bilo je 1:1, a domaći su stigli do prednosti u 51. minuti preko Srđana Ružičića. Dvadeset minuta kasnije Jovo Beatović je pogodio za konačnih 1:1.

Sloga iz Doboja je na gostovanju kod Ljubića slavila sa minimalnih 1:0 i to pogotkom Stefana Božića u 45. minuti. Istim rezultatom Omarska je slavila na gostovanju kod Podrinja. Jedini pogodak na utakmicu postigao je Ognjen Jaćimović u 10. minuti.

U duelima Borca i Slobode (0:0), te Alfa Modriče i Tekstilca (1:1) nije bilo pobjednika, dok je Slavija pogotkom Nikole Bijeloša sa bijele tačke sa minimalnih 1:0 savladala Kozaru.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Dan ranije Sutjeska je u Foči sa ubjedljivih 3:0 savladala Drinu.

Na tabeli nakon tri kola vodi Krupa sa 9 bodova, a prate je Zvijezda 09, Sloboda Novi Grad, Sutjeska i Omarska sa po dva boda manje.Na začelju su Podrinje, Budućnost i Ljubić bez osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije