Pobjeda i poraz Krupe na Zlatiboru

Prijateljski susreti

Pobjeda i poraz Krupe na Zlatiboru

A. Beganović

Krupa se nalazi na pripremama na Zlatiboru gdje je odigrala dva prijateljska meča.

Fudbaleri aktuelnog osvajača Prve lige i Kupa RS, Krupe, nalaze se na pripremama na Zlatiboru gdje bruse formu za novu sezonu u kojoj će opet igrati bitnu ulogu u prvoligaškom takmičenju.

U sklopu priprema na Zlatiboru izabranici mladog stručnjaka Vladimira Ilića su odigrali i dva prijateljska susreta te su upisali pobjedu i poraz.

U prvom prijateljskom susretu su minimalno poraženi od Slobode iz Užica (1:0), dok su u drugom savladali Budućnost iz Arija. Pogodak za pobjedu postigao je Slobodan Đekić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Do kraja priprema Krupa će odigrati još jedan prijateljski meč, a do sada su izabranici Vladimira Ilića odigrali četiri. Osim dva na Zlatiboru, igrali su u Gradskom vrtu sa Osijekom od kojeg su poraženi 1:0, te sa Rudarom iz Prijedora sa kojim su remizirali 2:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi